NUGGUETS DE COLIFLOR AMB SALSA BARBACOA

NUGGUETS DE COLIFLOR AMB SALSA BARBACOA

Ingredients:
  • 1 coliflor
  • blat de moro torrat
  • 3/4 de got de farina d'arròs
  • 2 c.s de paprica
  • 1 c.s de curri
  • pebre negre
  • sal
  • cibulet




salsa barbacoa:

  • salsa de soja
  • tomàquet deshidratat
  • oli d'oliva verge extra
  • vinagre de poma
  • caiena
  • agave o mel
  • all en pols
  • xic d'aigua
Pas 1
Tallem la coliflor en flors petites
Pas 2
Per fer la massa de l'arrebossat triturem el blat de moro torrat
Pas 3
Per altra banda agafem un bol i afegim 3/4 de got de farina d'arròs, dues cullerades de paprica, una cullerada de curri, pebre negre, sal. Ho barregem bé i li afegim la llet vegetal. Tornem a barrejar fins a tenir una massa espessa.
Pas 4
Banyem la coliflor tallada en la massa que tenim, i les arrebossem amb el blat de moro.
Pas 5
Agafem una safata de forn, posem paper vegetal i deixem la coliflor llesta per fornejar a sobre. Uns 10 minuts a 220°, després els donem la volta i uns 10 minuts més.
Pas 6
Per fer la salsa, triturem tots els ingredients de la salsa.
Pas 7
Per acabar afegim cibulet per sobre els nugguets per donar un fresc.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.