Pas 1
Tallem la coliflor en flors petites
Pas 2
Per fer la massa de l'arrebossat triturem el blat de moro torrat
Pas 3
Per altra banda agafem un bol i afegim 3/4 de got de farina d'arròs, dues cullerades de paprica, una cullerada de curri, pebre negre, sal. Ho barregem bé i li afegim la llet vegetal. Tornem a barrejar fins a tenir una massa espessa.
Pas 4
Banyem la coliflor tallada en la massa que tenim, i les arrebossem amb el blat de moro.
Pas 5
Agafem una safata de forn, posem paper vegetal i deixem la coliflor llesta per fornejar a sobre. Uns 10 minuts a 220°, després els donem la volta i uns 10 minuts més.
Pas 6
Per fer la salsa, triturem tots els ingredients de la salsa.
Pas 7
Per acabar afegim cibulet per sobre els nugguets per donar un fresc.
- D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.