icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
CUS CUS A LA MINUTA

CUS CUS A LA MINUTA

Ingredients:
  • 4 cullerades cuscús marroquí Casa Ametller 300 g
  • 3 cullerades cigró cuit al buit Ametller Origen
  • 1/2 Cuixa de pollastre planxa
  • 1/4 coliflor
  • 1/2 carbassó
  • 1/2 alberginia
  • 2 alls tendres
  • 3 cullerades oli verge Ametller Origen 1L
  • 2 cullerades panses sultanes corint
  • 1/4 cullerada salers comí mòlt R. Rabassa 
  • 1/4 cullerada salers canyella mòlta R. Rabassa
  • 1/4 cullerada nyora granulada
  • 1 got aigua 
        Un clàssic de cullera ple d'aromes en 10 minuts... menú complet amb origen.
.
Pas 1
Recolza la coliflor cap per avall i separa cada un dels brots tallant des de la tija. Talla el carbassó i l'alberginia en daus .
Pas 2

Escalfa una paella a foc mig amb i daura-hi la mitja cuixa de pollastre desossada i tallada en daus amb l'oli i un pessic de sal (icona foc mig 3'). Al cap d'un parell de minuts afegeix les verdures i deixa que s'ofeguin a foc mig (icona foc mig +5'). Afegeix les espècies . 
Pas 3

Bull l'aigua i mulla el cuscus en un bol de fusta. deixa reposar 5' per a que adquierixi la seva textura ideal.
Pas 4

Afegeix els cigrons, l'aigua i les panses. deixa bullir tranquilament 4 minuts més (icona bullir 4') 
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.