CROQUETES DE BOTIFARRÓ AMB FAVES SALTADES

CROQUETES DE BOTIFARRÓ AMB FAVES SALTADES

Ingredients:
Per 12 unitats:

  • 350 g de Botifarró
  • 200 g de faves
  • 400 g de beixamel
  • 100 g de Farina     
  • 2 dents d’all
  • Pebre dolç
  • 4 ous
  • 200 g de pa ratllat
  • Oli d’oliva i oli de gira-sol
  • Sal pebre
Pas 1
Treure les faves de la seva baina, pelar una per una i saltar en una paella amb una mica d’oli, i un all picat.
Pas 2
Quan comencin a daurar, afegir un raig de vi fins que es consumeixi, la sal, el pebre, el pebre dolç i reservar.
Pas 3
Treure el botifarró de la seva tripa i saltar en una paella amb una mica d’oli, afegir les faves i rectificar de sal i pebre.
Pas 4
Passar la farsa, per la picadora i afegir la beixamel.
Pas 5
Fer la forma desitjada i passar primer per farina, després per ou i finalment per pa ratllat. Podem deixar una nit a la nevera o congelar perquè agafin cos.
Pas 6
Fregir en oli a 180º durant 1-2min fins que quedin d’aurades.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.