POLOS DE FRUITA DOLÇA

POLOS DE FRUITA DOLÇA

Ingredients:

Ingredients per 4 polos 

  • Necessites entre 120-200 g totals de fruita, segons la mida del motlle de gelat

 

Ingredients per la cobertura

  • 30 g de xocolata de 85% cacau
  • 60 ml d’oli de coco
  • Fruits secs i/o nibs de cacau triturats
Pas 1

Per tal d’equilibrar els sucres concentrats que trobem en el suc de les fruites, aquests formats polos no estàn fets amb el suc sinó amb tota la fruita triturada amb batedora després de pelar-la. Així ens la prenem amb tota la fibra.

Millor no afegir-hi cap endolcidor més que el que ja porta la mateixa fruita.

Per més diversió, de colors, pots combinar les diferents fruites

Pas 2
Prepara la cobertura de xocolata desfent la xocolata i l’oli de coco al bany maria. Deixa refredar I reserva.
Pas 3
Quan els polos estiguin ben glaçats banya'ls amb la cobertura i ràpidament abans que la cobertura es solidifiqui, arrebossa’ls amb els fruits secs. Menja’ls inmediatament o guarde’ls una altra vegada al congelador.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.