icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
AJOBLANCO AMB GRANISSAT DE TOMÀQUET

AJOBLANCO AMB GRANISSAT DE TOMÀQUET

Ingredients:

- 1 kg d’ametlles tendres pelades

- 1,5 l de llet

- 500 g d’oli d’oliva verge extra

- 500 g d’aigua

- 25 g de grans d’all

PER AL GRANISSAT DE TOMÀQUET

- 500 g de tomàquet cor de bou (o un altre tomàquet ecològic de temporada)

- 50 g d’almívar TPT

- Oli d’oliva verge extra

- Sal fina

- Pebre

MUNTATGE

- Oli d’oliva verge extra

- Flor de sal

Pas 1
Tritureu tots els ingredients en una batedora. Poseu a punt de sal i passeu l’ajoblanco per un colador.
Pas 2
Mantingueu la crema a temperatura ambient. Emulsioneu la crema amb la batedora a l’hora de muntar el plat.
Pas 3
Feu una petita creu a la pell de la base dels tomàquets i escaldeu-los en un cassó amb aigua bullent.
Pas 4
Refredeu-los amb aigua i gel, peleu-los i tritureu-los. Passeu-los per un colador xinès.
Pas 5
Poseu-ho a punt d’oli, sal i pebre. És recomanable deixar les llavors a l’interior: tenen un toc àcid molt agradable.
Pas 6
Barregeu 300 g d’aquest suc de tomàquet amb l’almívar. Poseu-ho a congelar en un recipient durant 12 hores.
Pas 7
Un cop congelat, rasqueu-lo amb una forquilla i obtindreu el granissat de tomàquet.
Pas 8
En un petit bol serviu l’ajoblanco i el granissat de tomàquet.Afegiu un raig d’oli d’oliva verge extra i flor de sal.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.