SORBET DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA

SORBET DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA

Ingredients:
Ingredients per a 4 persones
  • 2 kg de tomàquets madurs
  • 1 manat d’alfàbrega
  • 2 ous
  • 60 g de sucre
  • 600 ml d’aigua
Pas 1
En una olla, poseu aigua salada abundant a bullir i escaldeu-hi els tomàquets 20 s. Retireu-los i peleu-los. Retireu-ne la base i les llavors. Tritureu-los ben fins amb la batedora i refrigereu-los.
Pas 2
En un cassó, poseu el sucre i l’aigua, desfeu-ho i, quan arrenqui el bull, retireu-ho i deixeu-ho entebeir.
Pas 3
Separeu les clares i munteu-les amb l’enganyamarits (batedora de clares), a punt de neu forta.
Pas 4
Renteu una dotzena llarga de fulles d’alfàbrega i piqueu-les ben menudes. Incorporeu el batut de tomàquet a l’almívar, amb les clares batudes i l’alfàbrega. Barregeu-ho bé i poseu-ho al congelador 3 h, remenant-ho de tant en tant amb una forquilla fins que es formi un sorbet cremós.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.