icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
CRÊPES DE DIUMENGE

CRÊPES DE DIUMENGE

Ingredients:
  • 1/2 tassa de farina blanca 
  • 2 ous de gallina
  • 1 kiwi
  • 3 maduixes
  • 1 tassa de suc de taronja Ametller Origen 
  • 4 festucs torrats
  • 2 cullerades crema de xocolata Ametller Origen
  • 1 cullerada de mantega cadí
  • 2 cullerades de mató Ametller Origen
  • 1 tassa de llet fresca Ametller Origen
           Una sorpresa que cap nen no pot refusar per esmorzar el cap de setmana. Un menú complet amb origen.
.
Pas 1

Bat la farina amb els ous fins obtenir una crema densa. Sense deixar de batre afegeix la llet poc a poc per a no fer grumolls. Deixa reposar 1/2 hora i guarda't llet per si has de corregir la massa. 
Pas 2

Mentrestant pela el kiwi i tallla'l primer per la meitat i després cada una en grills. El mateix amb les maduixes.
Pas 3

Escalfa una paella per crêpes a foc baix (icona foc baix) i quan agafi temperatura escampa una mca de mantega. Aboca un cullerot de massa i ben escampat. Deixa que es dauri lleugerament per una cara i gira-la per que es cogui també per l'altre, aproximadament un minut per cara (foc lent 1+1').
Pas 4

Muntem les crêpes. El mató com a base, després la fruita tallada. Salsa amb una bona cullerada de crema de xocolata negra i acaba escampant-hi uns festucs torrats, pelats i picats.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.