GRANOLA DE CARBASSA

GRANOLA DE CARBASSA

Ingredients:
  • 150 g carbassa pelada i tallada a daus
  • 1 tassa de flocs de civada
  • 1/2 tassa de llavors de girasol
  • 1/2 tassa de llavors de carbassa
  • 1 tassa d'ametlles crues
  • 1/2 tassa de panses
  • 2 c.soperas de canyella
Pas 1
Precalenta el forn a 180º.
Pas 2
Bull la carbassa a foc lent amb 1 ditet d’aigua
Pas 3
Un cop cuita, tritura la carbassa fins a aconseguir un puré.
Pas 4
En un bol barreja els flocs de civada, llavors de girasol, llavors de carbassa, les ametlles, les panses i la canyella.
Pas 5
Incorpora el puré de carbassa a la barreja.
Pas 6
Deposita tot en una safata de forn que quedi ben pla
Pas 7
Forneja 40 minuts a 180º. De tant en tant volteja la barreja perquè es torri per tots els costats amb cura que no es cremi.
Pas 8
Treu del forn i deixa refredar totalment
Pas 9
Guarda la granola en un pot de vidre hermètic.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.