GRANOLA DOLÇA

GRANOLA DOLÇA

Ingredients:
  • 120 g de flocs de civada o de quinoa inflada
  • 50 g de llavors de carbassa
  • 50 g de llavors de girasol
  • 100 g de fruits secs crus (anous, anous pecanes, festucs, ametlles, avellanes i/o anacards
  • 100 g de panses
  • 50 g de làmines coco deshidratat (opcional)
  • 50 g d’una o varies fruites liofilitzades o deshidratades (poma, maduixa, pinya, plàtan, etc..)
  • 2 cullerades d’oli de coco
  • 5 Dàtils
  • 100 ml d’aigua o de suc de fruita
  • 2 cullerades de canyella
  • 1 culleradeta de clau en pols (opcional)
  • 1 culleradeta de jingebre (opcional)
  • 1 culleradeta de vainilla en pols (opcional)
Pas 1
Barreja en un bol els flocs de civada i/o quinoa inflada, amb les llavors i fruits secs una mica trossejats i les espècies
Pas 2
Tritura els dàtils amb l’aigua o suc de fruita fins aconseguir una pasta.
Pas 3
Escalfa l’oli de coco al bany maria perquè quedi líquid.
Pas 4
Afegeix la pasta i l’oli de coco per sobre de la granola i remena bé fins que quedi tot ben impregnat amb la pasta.
Pas 5
Exten la granola sobre una safata del forn amb paper vegetal de forma que quedi ben plana.
Pas 6
Forneja a 180 º durant uns 30-40 minuts aprox. És molt important que durant la cocció al forn, cada 5 minuts vagis remenant la granola perque es torri per tots cantons sense cremar-se.
Pas 7
Treu del forn i deixa-la refredar perque es torni cruixent.
Pas 8
Un cop freda, afegeix les làmines de coco deshidratat i l’altra fruita liofilitzada o deshidratada.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.