icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Gratinat d’albercocs

Gratinat d’albercocs

Ingredients:
Ingredients per a 4 persones

12 albercocs grossos i madurs
60 g de mantega
100 g de sucre morè
50 g de pols d’ametlla
2 beines de vainilla menta fresca (opcional)
Pas 1
Unteu quatre atuells de servei aptes per al forn amb una mica de mantega. Separeu vuit albercocs, espinyoleu-los i feu-los a quarts, al llarg; disposeu-los als atuells de manera regular.
Pas 2
Espinyoleu els altres quatre albercocs i talleu-los a bocins; poseu-los en un bol per a batedora. Incorporeu-hi el sucre (si no és fi, moleu-lo), la pols d’ametlla i la resta de mantega en pomada.
Pas 3
Obriu al llarg, amb la punta del ganivet, les beines de vainilla, i grateu-ne la part interior; afegiu-ho al bol. Treballeu-ho amb la batedora fins que quedi un preparat homogeni i fi. Repartiu-ho entre els quatre atuells i poseu-los al forn calent, a 210 ºC, 20 min (vigileu-ne el gratinat).
Pas 4
Presenteu-ho a taula tebi, i, si voleu, presenteu-ho amb unes fulles de menta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.