PANCACKES DOLÇOS VEGANS SENSE GLUTEN

PANCACKES DOLÇOS VEGANS SENSE GLUTEN

Ingredients:
(15 pancackes)
  • 1 T. Farina d’arroç
  • 1/2 T. Farina de Blat Sarraí
  • 4 c.s de maicena
  • 1 c.p bicarbonat
  • 1/2 c.p vainilla
  • 2 T. Llet vegetal
  • 2 c.p d’oli de coco
  • 3-4 c.s de xarop d’aurò o sucre panela
  • TOPPINGS (Fruita de temporada, iogurt, xocolata)
Pas 1
Batre tots els ingredients fins a formar una massa una mica espessa.
Pas 2
Fer els pancakes en una paella o crepera antiadherent que estigui molt calenta. És molt important greixar la paella amb paper de cuina impregnat amb oli de coco.
Pas 3
Mantenir els pancakes coberts amb un drap de cuina fins a acabar de fer-los tots per tal que es mantinguin calents.
Pas 4
Posar-los en un plat i decorar amb els toppings
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.