PIZZA DE COLIFLOR I LLAVORS DE LLI

PIZZA DE COLIFLOR I LLAVORS DE LLI

Ingredients:

Massa:

  • 1 coliflor
  • llavors de lli
  • aigua
  • farina de cigrons
  • farina d'arròs
  • sal


Pizza:


  • salsa de tomàquet natural
  • carbassó
  • tomàquets cherry
  • olives negres
  • fulles d'alfàbrega
  • fulles de rúcula
  • oli d'oliva verge extra
  • orenga
Pas 1
Per fer la massa ratllem la coliflor, la passem per la paella sense oli perquè perdi tota l'aigua possible
Pas 2
Barregem les llavors de lli, afegim aigua i ho triturem tot junt. Ho deixem reposar perquè agafi volum.
Pas 3
En un bol evoquem la coliflor, amb la farina d'arròs, la farina de cigró, sal i la massa de lli elaborada prèviament
Pas 4
Ho barregem tot i ho anem treball perquè ens quedi amb forma de massa de pizza
Pas 5
Posem la massa a fornejar uns 15 o 20 minuts a 200° fins que estigui ben daurada
Pas 6
Un cop feta la massa ja la podem cobrir amb els ingredients; salsa de tomàquet per la base, carbassó, tomàquets cherry, olives negres.
Pas 7
Decorem amb unes fulles d'alfàbrega i de rúcula, i ho amanim amb un rajolí d'oli d'oliva i orenga.
Pas 8
Posem uns 5 o 10 minuts perquè els ingredients s'acabin de fer.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.