REVOLTIM D'OUS AMB PÈSOLS I PARMESÀ

REVOLTIM D'OUS AMB PÈSOLS I PARMESÀ

Ingredients:
  • 300 g de pèsols frescs
  • 6 ous orgànics
  • 1 tassa de pèsols frescs
  • 50 g de formatge parmesà
  • 2 pa Naan
  • Fulles de cerfull
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre
  • Sal marina
Pas 1
Coure els pèsols en aigua amb un polsim de sal, que quedin al dente aproximadament 5 minuts i escorre.
Pas 2
Bat els ous, afegeix un polsim de sal i reserva uns minuts.
Pas 3
Passa els pèsols per la paella amb una cullerada d’oli d’oliva i afegeix els ous. Remena fins aconseguir el punt de cocció desitjat.
Pas 4
Afegeix les remolins de parmesà, rectifica de sal, afegim el julivert i el pebre negre.
Pas 5
Torrar lleugerament el pa al forn o torradora i servim sobre el revoltim. Talla-ho i serveix. Pots utilitzar un pa de pita gran o qualsevol altre que resulti interessant, així com donar-li un toc picant amb un altre ingredient.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.