RISOTTO DE PERSIMÓ, BACÓ I PARMESÀ

RISOTTO DE PERSIMÓ, BACÓ I PARMESÀ

Ingredients:
  • 2 persimons
  • 300 g d'arròs rodó
  • 1 ceba blanca
  • 1 gra d'all
  • 50 g de parmesà
  • 65 g de bacó
  • 700 ml de brou de pollastre Ametller
  • 25 ml de vi blanc
  • Oli d'oliva verge Ametller
  • Sal
  • Pebre
Pas 1
Talleu la ceba molt fina perquè no en quedin trossos a l'arròs. Ofegueu-la amb una cullerada d'oli en una cassola juntament amb l'all filetejat.
Pas 2
Talleu el bacó en trossets petits. Quan la ceba comenci a canviar de color, afegiu-hi el bacó. Quan estigui sofregit, incorporeu-hi l'arròs, sofregiu-lo un moment i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu que s'evapori.
Pas 3
Incorporeu-hi el brou de pollastre calent, a poc a poc i a mesura que l'arròs ho demani, i remeneu constantment. Abans que l'arròs estigui al dente, incorporeu-hi el persimó pelat i tallat molt petit, prèviament passat per la paella.
Pas 4
Acabeu el risotto rectificant-ne el punt de sal i de pebre, i afegint-hi el formatge parmesà ratllat. Barregeu-ho tot suaument i serviu el plat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.