RISSOTO DE CARXOFES I PÈSOLS

RISSOTO DE CARXOFES I PÈSOLS

Ingredients:
  • 1 ceba tendra, la part blanca 
  • 1 carxofa del Prat 
  • 1 xarrup de vi blanc 
  • 360 g d' arròs carnaroli
  • 100 g de pèsol fresc 
  • 40 g de formatge d’ovella curat muntanyola
  • 1 got de brou de pollastre 
  • 1 cullerada d' oli d’oliva verge
Pas 1
Talleu la ceba a la brunesa
Pas 2
Peleu i talleu carxofes a quarts
Pas 3
Obriu les tavelles i traieu-ne els pèsols i ofegueu la ceba en l’oli
Pas 4
Ofegiu-hi la carxofa i ofegueu-la
Pas 5
Afegiu-hi l’arròs i ofegueu el conjunt
Pas 6
Mulleu-ho amb vi blanc i reduïu-ho
Pas 7
Afegiu-hi brou de pollastre just per cobrir l’arròs
Pas 8
Feu coure l’arròs remenant i afegiu-hi brou constantment
Pas 9
Afegiu formatge ratllat i mantega al risotto
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.