SALSA TÈBIA DE FORMATGE VEGÀ DE CARBASSA AMB KOMBUCHA DE GINGEBRE

SALSA TÈBIA DE FORMATGE VEGÀ DE CARBASSA AMB KOMBUCHA DE GINGEBRE

Ingredients:
  • 1 tassa anacards en remull durant 6h
  • 2 tasses carbassa pelada tallada a daus i cuinada a el vapor
  • 4 grans all
  • 2 CS de vinagre de poma
  • 100 ml nata d'arròs
  • 75 ml d'Vitae Kombucha Gingebre
  • 3 CS de llevat nutricional
  • 2 cp sal rosa Himàlaia
  • 2 CS miso blanc
  • 1 cp pebre negre mòlt
  • 1 cp pebre vermell fumat en pols
  • 1 cp curri
Pas 1
Posar tots els ingredients, barrejats en el got de la batedora. Triturar bé fins que una salsa fluida i tèbia.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.