SALTAT D’ESPÀRRECS TOFU I NYORA

SALTAT D’ESPÀRRECS TOFU I NYORA

Ingredients:
  • 1 nyora
  • 1 bitxo petit
  • 1/4 tassa d’oli d’oliva
  • 3 c. soperes de vinagre d’arròs o de poma
  • 2 c. soperes salsa de soja
  • 1 c. sopera de mel
  • 2 grans d’all trinxats
  • 1 c. sopera de llavors de sèsam
  • 1 menat d’espàrrecs
  • 10 tires de tofu
  • 3 cebes picotes tallades en juliana
  • 1 c. postre d’oli oliva verge
  • Sal
Pas 1
Dora lleugerament sense oli la nyora i el bitxo durant uns 15 segons perquè deixin anar l’aroma. I tritura’ls en un morter.
Pas 2
En una paella, escalfa l’oli a temperatura mitja i aboca’l ràpidament sobre la barreja de bitxo i nyora. Deixa refredar uns 5 minuts.
Pas 3
Afegeix el sèsam, el vinagre, la salsa de soja, la mel i l’all. Barreja be tots els ingredients i reserva la salsa. Aquesta salsa dura 2-3 setmanes a la nevera.
Pas 4
Blanqueja els espàrrecs (que bullin en aigua uns 2 minuts). Quan estiguin ben lluents, retira’ls de l’aigua de bullir. Escorre’ls i asseca’ls bé.
Pas 5
Talla el tofu en forma de bastonets i la ceba picota en juliana. En una paella salteja`ls junts amb una c. postre d’oli d’oliva. Deixa-ho refredar una mica.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.