SALTAT DE TIRABECS AMB SÍPIA I PORRO

SALTAT DE TIRABECS AMB SÍPIA I PORRO

Ingredients:
  • 400 g de tirabecs
  • 400 g de sípia
  • 2 porros
  • 1 moniato petit
  • tomàquets cherry branca Ametller Origen (opcional)
  • 1 cullerada de salsa de soja o salsa de peix
  • Oli d’oliva verge Ametller Origen
  • Sal marina
  • Pebre
Pas 1
Renteu i talleu a tires fines els tirabecs, els porros i el moniato. Netegeu i talleu a tires la sípia.
Pas 2
En una paella gran o wok, salteu primer els calamars amb un rajolí d’oli fins que estiguin una mica daurats. Salpebreu-ho.
Pas 3
A la mateixa paella (passeu-hi abans un paper de cuina), salteu primer els porros, després els tirabecs i finalment el moniato. Salpebreu-ho.
Pas 4
Barregeu tots els ingredients perquè la temperatura sigui homogènia i es barregin els sabors. Serviu-ho amb salsa de soja i sèsam o de peix.
Pas 5
Acompanyeu-ho amb cherrys de branca enfornats.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.