SAMFAINA DE SHITAKE AMB HEÜRA

SAMFAINA DE SHITAKE AMB HEÜRA

Ingredients:
  • 6 o 7 unitats de shitake
  • Soja 
  • 2 cebes figueres
  • 2 dents d'all
  • 10 patates ratte
  • sal gruixuda
  • 2 safates de heura a tires
  • oli intens
  • brou vegetal
Pas 1
Posem a bullir la patata amb sal gruixuda (1/4 de kg de sal per kilo de patata)
Pas 2
Tallem la ceba a juliana i la posem en una olla amb raig d'oli
Pas 3
Tallem els shitake i els ajuntem a l'olla amb la ceba
Pas 4
Afegim brou vegetal en petites quantitats, quan s'hagi consumit afegim una miqueta més, això ho anirem repetint fins a agafar la textura de la samfaina
Pas 5
Xafem un parell d'alls i els posem en una paella amb oli a foc fort
Pas 6
Afegim un raig de soja amb una mica de brou vegetal a l'olla on tenim la ceba i el shitake
Pas 7
Afegim l'heura a la samfaina
Pas 8
Traiem les patates ratte de l'aigua i les tallem per la meitat i les marquem a la paella
Pas 9
Retirem l'all, i ho ajuntem tot en l'olla de la samfaina per homogeneïtzar-ho tot
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.