Samoses obertes de pruna

Samoses obertes de pruna

Ingredients:

2 masses de pasta de full
4 prunes vermelles
2 cullerades rases de mel
200 g de formatge ricotta
La ratlladura d’una llimona
50 g de nous
Sucre de llustre i canyella (opcionals)

Per a 8
Pas 1
Renteu bé les prunes i talleu-les a trossos. Poseu-les en un cassó amb la mel i deixeu-les coure a foc mitjà-baix durant 10 minuts; aneu-les removent de tant en tant.
Pas 2
Retireu-les i deixeu-les refredar.
Pas 3
Una vegada estiguin fredes, barregeu les prunes amb la ricotta, les nous picades i la ratlladura de llimona.
Pas 4
Escalfeu el forn a 180 °C.
Pas 5
Talleu les masses en quatre quarts. Poseu al centre de cada quart 2 cullerades de la barreja i tanqueu la massa ajustant-ne bé les vores. Han de quedar triangles grans.
Pas 6
Enforneu les peces fins que estiguin daurades per tots dos costats (gireu-les quan un costat ja estigui daurat).
Pas 7
Retireu-les del forn, escampeu-hi una mica de sucre de llustre i canyella al damunt i talleu cada peça per la meitat.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.