SANVITXOS DE POLLASTRE I NESPRES CARAMEL·LEITZADES

SANVITXOS DE POLLASTRE I NESPRES CARAMEL·LEITZADES

Ingredients:
  • 250 g de pollastre (pit filetejat)
  • 4 nespres
  • 8 espàrrecs
  • Fulles de ruca
  • Un grapat de fulles de coriandre
  • Germinats variats
  • Una culleradeta de mel
  • Oli d’oliva verge extra, salsa de soja
  • Maionesa
  • 4 panets de cereals
Per a 4 sandvitxos
Pas 1
Coeu els espàrrecs en aigua bullent durant 2-3 minuts. Escorreu-los i passeu-los per aigua molt freda per mantenir-ne el color viu.
Pas 2
Barregeu en un bol la mel amb un rajolí de salsa de soja.
Pas 3
Passeu un pinzell amb oli d’oliva per la paella i rostiu els filets de pollastre per tots dos costats. Quan tinguin un lleuger color daurat, afegiu-hi la barreja de mel i soja; salteu els filets un minut i retireu-los.
Pas 4
Peleu les nespres, talleu-les per la meitat, retireu-ne les llavors i rostiu-les en una paella amb un fil d’oli d’oliva; deixeu-les caramel·litzar per la part plana.
Pas 5
Barregeu la maionesa amb unes fulletes de coriandre ben picades.
Pas 6
Torreu els panets i unteu-los amb la maionesa de coriandre. Poseu-hi unes fulles de ruca, el pollastre, les nespres caramel·litzades, els espàrrecs, unes fulles de coriandre i els germinats.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.