icon-cartBotiga OnlineFes-te del club AOFes-te del club
Saluticon-open
Nosaltresicon-open
Club AOicon-open
Botigues Restaurants Escoles Horeca Serveis a empreses
NADALicon-open
Gran recapte
Sopa de meló amb pernil ibèric, alfàbrega i menta

Sopa de meló amb pernil ibèric, alfàbrega i menta

Ingredients:
  • 1 meló de pell de granota Ametller
  • 50 g de pernil ibèric
  • Fulles de menta
  • Fulles d’alfàbrega
  • Bastonets de broqueta
  • Oli d’oliva verge Ametller
  • Sal 
  • Pebre
 
Per a 6-8 persones
Pas 1
Partiu el meló per la meitat , peleu-lo i traieu-ne les llavors. Feu unes 10 boletes amb un buidador. Reserveu-les.
Pas 2
Tritureu el que queda del meló en una batedora o Thermomix amb 4 o 5 fulles d’alfàbrega i 5 de menta; reguleu la proporció d’acord amb el sabor que preferiu que destaqui més.
Pas 3
Afegiu-hi una cullerada d’oli d’oliva i una mica de sal. Torneu-ho a triturar fins que obtingueu una consistència fina. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Pas 4
Serviu amb un bastonet de broqueta la boleta de meló i la fulla d’alfàbrega o menta amb un trosset de pernil ibèric.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.