SUNDAE DE NECTARINA I CIRERA

SUNDAE DE NECTARINA I CIRERA

Ingredients:
6 nectarines
150g de cireres
100ml de llet de coco
5 anous pacanes triturades
Pas 1
Pela i talla les nectarines.
Pas 2
Congela-les al frigorífic durant 8 hores.
Pas 3
Treu l’os a les cireres i tritura’n la carn fins que quedi una textura cremosa.
Pas 4
Passades les 8 hores, tritura amb una batedora potent que trituri gel, les nectarines amb la llet de coco fins a obtenir una textura de gelat.
Pas 5
Tira per sobre la crema de cireres i barreja-ho una mica perquè els colors es dilueixin.
Pas 6
Serveix en bols i decora amb anous pacanes com a topping.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.