SUQUET DE RAP I BOLETS

SUQUET DE RAP I BOLETS

Ingredients:
  • 200 g de camagrocs
  • 1 manat dalls tendres
  • 8 medallons de rap
  • 4 patates
  • 2 cullerades soperes de sofregit de tomàquet
  • 2 cullerades de cafè de pebre vermell dolç
  • 1 l de fumet de peix
  • 1 cullerada sopera dametlles torrades
  • 1 cullerada sopera davellanes torrades
  • 1 cullerada sopera de julivert picat
  • Sal i pebre
  • Oli doliva
Per a 4 persones
Pas 1
Netegeu els camagrocs, arregleu els alls tendres i talleu-los en porcions de bocada.
Pas 2
En una olla amb oli d’oliva, salteu els bolets i els alls tendres i reserveu-ho. A la mateixa olla, segelleu els medallons de rap fins que estiguin daurats; salpebreu-los i reserveu-los.
Pas 3
Peleu i talleu les patates. Afegiu-hi el sofregit de tomàquet i el pebre vermell i ofegueu-ho durant 2 minuts sense que es cremi el pebre vermell.
Pas 4
Prepareu la picada en un vas de túrmix, afegiu-hi la fruita seca i el julivert, turbineu-ho amb l’ajuda d’una mica de fumet.
Pas 5
Incorporeu-hi les patates i mulleu-ho amb el fumet.
Pas 6
Deixeu que bulli durant 20 minuts o fins que les patates estiguin fetes; afegiu-hi els bolets, els alls tendres i el rap.
Pas 7
Deixeu que bulli 2 minuts, incorporeu-hi la picada i coeu-ho 2 minuts més. Ja ho podeu servir.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.