Tallarines amb Kale i Heura

Tallarines amb Kale i Heura

Ingredients:

180g de Tacos d'Heura® Especiats

100g col kale 

10-12 cherrys 

1 dent d'all

400g de tallarines 

1 cullerada de llavors de sèsam

Pas 1
Bull les tallarines (al teu gust) i reserva-les a l'olla per més endavant.
Pas 2
Talla la col kale i el dent d'all a rodanxes.
Pas 3
Aboca un doll d'oli d'oliva a la paella i daura durant 5 minuts els Tacos d'Heura® Especiats junt amb la meitat de l'all. Retira'ls i deixa'ls en un plat a part.
Pas 4
Aboca un lleuger doll d'oli a la paella i espera fins que estigui ben calent. Afegeix la col kale i el que quedi del dent d'all. Barreja bé. És important que vagis removent per evitar que s'enganxi.
Pas 5
Quan vegis que la col kale que està daurada, baixa el foc i afegeix els cherrys tallats per la meitat perquè es temperin.
Pas 6
Afegeix els Tacos d'Heura® Especiats perquè tornin a tenir temperatura.
Pas 7
Ajunta les tallarines amb la barreja de verdures i Heura®.
Pas 8
Com toc final, pots afegir les llavors de sèsam.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.