TÀRTAR DE VENTRESCA DE TONYINA

TÀRTAR DE VENTRESCA DE TONYINA

Ingredients:
  • 400g ventresca de tonyina bluefine 
  • 1 culleradeta d'ous de salmó
  • 20g morrons 
  • 1 culleradeta d’alga nori en pols deshidratada 
  • 1 culleradeta de shio kombu 
  • 1 unitat de llima 
  • 1 cullerada d'oli de sèsam 
  • 1 u. rovell d’ou fresc 
  • 1 u. de ceba tendra part blanca
  • Sal fina 
  • Pebre negre mòlt
Pas 1
Piqueu la ventresca de tonyina i elimineu-ne els nervis i les espines
Pas 2
Piqueu la ceba a la brunesa
Pas 3
Amaniu la tonyina amb ceba, suc de llima, oli de sèsam, rovell d’ou, sal i pebre
Pas 4
Emplateu el tàrtar
Pas 5
Distribuïu les algues, els ous de salmó i els morrons sobre el tàrtar
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.