Tiramisú de préssec i licor de taronja

Tiramisú de préssec i licor de taronja

Ingredients:

Per a 4

200 g de formatge mascarpone

150 g de nata per muntar

120 ml de licor Cointreau

8 melindros

2 préssecs (poden ser iguals o barrejats, de vinya i d’aigua)

1 cullerada de sucre integral

Pas 1
Bateu la nata fins a un punt en què comenci a estar consistent.
Pas 2
Bateu el mascarpone i afegiu-hi a poc a poc la meitat del licor. Afegiu-hi la nata batuda a cullerades, barrejant-la suaument abans d’afegir-hi la següent. Reserveu-ho a la nevera.
Pas 3
Talleu els préssecs a daus i barregeu-los amb el sucre integral. Poseu-los al foc i deixeu-los coure fins que s’estovin. Coleu la fruita i barregeu el líquid de cocció amb la resta de licor.
Pas 4
Talleu els melindros per la meitat i poseu-los en el líquid amb el licor. Col·loqueu pa de pessic al fons dels gotets, després poseu-hi una cullerada de crema, una cullerada de fruita i repetiu el procés: una capa més de pa de pessic, crema i fruita.
Pas 5
Si voleu, podeu acabar amb una mica de xocolata blanca fosa i alguna escama de coco per damunt.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.