Torrades d'alvocat i samfaina amb Heura

Torrades d'alvocat i samfaina amb Heura

Ingredients:

50g Bocados Especiados d'Heura®

1/2 alvocat

1/2 ceba vermella

1/2 pebre vermell

1/2 carabassó

Tomàquet natural 

2 llesques de pa al gust

Oli d'oliva 

Pebre i sal

Pas 1
Talla el carabassó, el pebrot i la mitja ceba en trossos mitjans.
Pas 2
Prepara la paella amb un doll d'oli d'oliva i quan estigui ben calenta afegeix els ingredients que has tallat prèviament.
Pas 3
Deixa que es facin, i ves removent perquè no es pegui. Al cap de 2-3 minuts quan els ingredients comencin a estar daurats, afegeix una mica de tomàquet perquè agafi color i una mica de pebre i sal per a donar gust. Quan vegis que les verdures i el tomàquet estan al punt, retira'l del foc i deixa'l que reposi.
Pas 4
En una altre paella, aboca un rajolí d'oli d'oliva i salteja durant 5 minuts els Bocados Especiados de Heura®.
Pas 5
Mentrestant, posa a torrar les llesques de pa, talla l'alvocat en làmines i afegeix-li una miqueta de ceba crua.
Pas 6
Ara només queda muntar el plat:
Pas 7
En una torrada afegeix la samfaina en la quantitat que més t'agradi i els trossos de Bocados Especiados de Heura®.
Pas 8
En l'altra, col·loca l'alvocat, tira-li un rajolí d'oli d'oliva, pebre i sal al gust. Afegeix-li una mica de ceba crua i finalment les Bocados Especiados de Heura®
Pas 9
Voilà! Prepara’t per a compartir (o no) quan més et vingui de gust ?
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.