ROAST BEEF AMB COMPOTA DE POMA

ROAST BEEF AMB COMPOTA DE POMA

Ingredients:
  • 1 kg d'anoll de bou
  • 800 g de pomes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  •  

MARINAT

  • 250 ml de vi blanc
  • Romaní
  • 2 grans d'all
  • 1 llimona
Pas 1
Marinar el tros de carn: barrejar en una bol gran el vi, rodanxes de mitja llimona, el romaní i els grans d'all pelats.
Pas 2
Introduir la carn i deixar-la macerar durant 3 hores. Donant-li la volta perquè es xopi de manera homogènia. Reservar el líquid del macerat.
Pas 3
Amanir la carn amb sal i pebre i una mica d'oli. Marcar-la en una paella perquè es dauri per tots dos costats i enfornar-la entre 30 i 45 min al forn pre-escalfat a 180ºC
Pas 4
Pelar i trossejar les pomes en daus, posar-les en un cassó amb unes gotes d'oli i una mica de vi blanc. Tapar i cuinar a foc suau.
Pas 5
Fer puré, deixant una mica de textura, evitar que quedi molt fi.
Pas 6
Acompanyar la carn amb el suc de cocció i el puré de pomes.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.