RODÓ DE VEDELLA A LA JARDINERA

RODÓ DE VEDELLA A LA JARDINERA

Ingredients:
  • 1 rodó de vedella lligat
  • 3 cebes
  • 3 pastanagues
  • 1 tassa de pèsols
  • 4 tomàquets madurs
  • 4 grans d'all
  • 1 got de vi blanc
  • 1 trosset de bitxo fresc (opcional)
  • Romaní i farigola fresca
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
Pas 1
Daurar la carn en una cassola amb oli d'oliva. Salpebrar i quan estigui ben daurada, retirar-la i reservar.
Pas 2
Trossejar la verdura i afegir-la a la cassola on es va marcar el rodó, menys els pèsols, i removem bé. Salpebrar i deixar rostir a foc suau.
Pas 3
Afegir una mica de farigola i romaní i incorporar al rodó, afegir el vi blanc i esperar que s'evapori.
Pas 4
Incorporar l'aigua, tapar i cuinar a foc suau durant gairebé una hora.
Pas 5
Afegir els pèsols en els últims 10 min de cocció.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.