VILLAROY DE VEDELLA

VILLAROY DE VEDELLA

Ingredients:
  • 400 g de filet de vedella
  • 1 ou
  • 300 ml de llet
  • 35 g de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • Pa ratllat
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva
Pas 1
Preparar una beixamel gruixuda fonent la mantega, afegint la farina i finalment la llet.
Pas 2
Barrejar bé perquè no es facin grumolls. Salpebrar, afegir un polsim de nou moscada i reservar.
Pas 3
Salpebrar els filets i marcar-los en una paella volta i volta. Deixar refredar.
Pas 4
Estendre una capa de beixamel en cada filet i deixar refredar. Enrotllar acuradament els filets i arrebossar-los en ou i pa ratllat.
Pas 5
Fregir-los i servir amb fulles verdes.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.