VEDELLA ROLL

VEDELLA ROLL

Ingredients:
  • 1 u. pa Rock&Roll
  • 80g de tapa de vaca
  • 1 escalunya pelada francesa 
  • 1 cullaradeta de mostassa de Dijon 
  • 1 gotet de Whisky escocès 
  • 2-3 cogombres en vinagre 
  • 1 cullarada d' oli d’oliva verge 
  • 1 xic de salsa tabasco 
  • 1 xic de salsa Worcestershire (Perrins)
Pas 1
Piqueu la carn
Pas 2
Barregeu la carn amb tots els ingredients de la guarnició
Pas 3
Obriu el pa per la part superior sense arribar a tallar-lo completament
Pas 4
Marqueu el pa per les dues bandes
Pas 5
Ompliu el pa amb un cordó de salsa de rovell d’ou
Pas 6
Col·loqueu tàrtar a sobre del cordó de rovell d’ou
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.