Zoodles de carbassó i pastanaga amb salsa 4 formatges

Zoodles de carbassó i pastanaga amb salsa 4 formatges

Ingredients:
  • 2 carbassons petits
  • 2 pastanagues petites
  • Oli d’oliva verge extra 
  • Sal marina
  • Pebre negre 
  • 1 pot de salsa 4 formatges
  • 60 g d’avellanes torrades
Pas 1
Renteu bé les hortalisses i passeu-les per un spiralizer per obtenir els zoodles o espaguetis.
Pas 2
Escalfeu un rajolí d’oli en una paella gran i afegiu-hi una mica de pebre i sal.
Pas 3
Aboqueu els zoodles a la paella i removeu-los uns minuts, només fins que perdin rigidesa.
Pas 4
Afegiu-hi la salsa i barregeu-ho bé.
Pas 5
Escampeu per sobre les avellanes i serviu-ho immediatament.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.