RESTAURANT AMETLLER ORIGEN CoMMons (WORLD TRADE CENTER)

Adreça: 
World Trade Center Torre Norte Local 26 Moll de Barcelona 08039
Contacte: 
Horari:
Dilluns a divendres
7:30h a 19:00h
Dissabte i diumenge tancat

RESTAURANT AMETLLER ORIGEN CoMMons

Carta Català

El restaurant Ametller Origen CoMMons neix de l'evolució natural de la marca. Treballem els camps, elaborem el producte en els nostres obradors, distribuïm a les nostres botigues i ara volem fer el salt per poder oferir una oferta gastronòmica en els nostres propis espais de restauració. Tots els elements han estat pensats per recrear una experiència que ens apropi sempre a l'origen del producte - disseny en fusta, molta vegetació per refrescar l'ambient i tons càlids que recorden la terra i el camp. Ametller Origen CoMMons vol anar més enllà d'un restaurant: oferir un espai multi-dinàmic amb l'objectiu d'incentivar la creació d'una comunitat entre persones que comparteixen valors encaminats a millorar el seu estil de vida i adoptar hàbits saludables per nodrir la seva ment i cos.

El restaurant inclou una sala de coworking i presentacions per poder fomentar discussions, think-tanks, tallers i workshops.

L'oferta gastronòmica de CoMMons promou el producte de proximitat i de temporada. La carta inclou una gran varietat de plats pensats per a una dieta equilibrada i amb una oferta personalitzada apte per a tots els gustos - amanides, bowls, pizzes al forn de llenya, peixos i carns a la brasa que aporta sabor sense incrementar el nivell de greix en els aliments. L'espai també incorpora un Healthy Bar supervisat per l'especialista en nutrició i food maker, Marta Verges, en base a superaliments seleccionats - espirulina, maca, matcha - per crear smoothies I lattes gustosos i que aporten un boost d'energies.

Respectem molts requisits alimentaris i per això oferim opcions sense gluten, veganes i plant-based. Volem oferir a tothom la possibilitat de menjar bé, sentir-se bé i compartir la seva experiència. Feel good, feel community.

Descarrega Carta CoMMons

Descarrega Carta de Brunch


ESPAI PER A ESDEVENIMENTS I CELEBRACIONS

Commons AO és un multi-espai on pots gaudir d'unes espectaculars vistes a la mar. Es tracta d'un espai versàtil per a celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment, des de celebracions privades (aniversaris, sopars, “cocktails”…) fins a esdeveniments de negocis (reunions, workshops, showcookings, team buildings…).

Consta d'una sala coworking amb tv i graderies per al públic, orientada a presentacions o reunions d'empreses.

I el saló principal per a banquets o còctels per a celebrar esdeveniments privats. Hi ha un espai reservat perquè el DJ amenitzi la vetllada amb les seves cançons favorites.

Tenim el nostre propi servei de menjars, ja que es tracta d'un restaurant Ametller Origen. Oferim un menú basat en producte de proximitat i temporada, directe del camp.