Sopa de galets farcits d’espinacs i ricotta

Sopa de galets farcits d’espinacs i ricotta

Ingredients:
  • 250 g de galets
  • 2 grapats despinacs
  • 1 pot de ricotta
  • 1 ½ litre de brou de verdures
  • 3 tomàquets secs
  • 1 cullerada de pinyons
  • Sal
  • Pebre

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Recepta per a 6 persones
Pas 1
Cuineu els galets amb aigua fins que estiguin gairebé al dente, per evitar que es trenquin afegiu unes gotes d’oli a l’aigua.
Pas 2
Retireu-los amb compte i poseu-los uns minuts amb aigua freda amb gel. Escorreu-los i assequeu-los amb paper de cuina en una safata.
Pas 3
Passeu per una paella amb una mica d’oli els espinacs nets i trossejats. Només uns minuts. Afegiu-hi una mica de sal i pebre. Retireu-los i deixeu escórrer bé l’aigua.
Pas 4
Barregeu la ricotta amb el tomàquet sec tallat molt petit i els pinyons partits. Incorporeu-hi els espinacs quan estiguin a temperatura ambient i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Pas 5
Ompliu cada galet amb compte; es pot fer amb una mànega.
Pas 6
Poseu a escalfar el brou de verdures, i afegiu-hi els galets farcits. Deixeu-los uns 5 minuts.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.