AMANIDA D'ALBERCOCS SALTATS AMB PESTO I BURRATA FRESCA

AMANIDA D'ALBERCOCS SALTATS AMB PESTO I BURRATA FRESCA

Ingredients:
  • 2 Burrates fresques
  • 200 g d’Albercocs
  • 50 ml de Pesto AO
  • 50 g de xerri pera
  • 1 paquet de ruca
  • 20 g de pinyons
  • 2 Tomàquets semisecs
  • ½ Ceba de figueres
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i Pebre
Paso 1
Tallem la ceba finament, els albercocs a grills i els xerris per la meitat, barregem tot amb oli d’oliva i sal.
Paso 2
Tallem els albercocs a daus petits, els barregem amb els pinyons i els afegim al pesto.
Paso 3
Saltajem la ceba els albercocs tallats a grills i els xerris.
Paso 4
Fem un llit amb la ruca, posem la burrata al mig, els tomàquets la ceba i albercocs pel voltant i el pesto sobre la burrata.
Paso 5
Afegim per sobre uns tomàquets semisecs tallats a tires per sobre.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.