AMANIDA DE BACALLÀ AMB PERSIMÒ MARINAT AMB ESPÈCIES I MAGRANA

AMANIDA DE BACALLÀ AMB PERSIMÒ MARINAT AMB ESPÈCIES I MAGRANA

Ingredients:
  • 50 g d’Escarola
  • 100 g de Bacallà esqueixat
  • 25 g de Magrana
  • Una mica de Ruca
  • 4 Tomàquet xerri
  • ½ persimon
  • Oli d’oliva, Anis estrellat i Clau

Per la vinagreta:
  • Persimon oli d’oliva, vinagre de vi blanc i sal
Paso 1
Pelem i tallem el persimon en grills, els infusionem en fred amb l’oli, l’anis, el clau i la sal.
Paso 2
Posem l’escarola neta, només la fulla blanca i groga amb un rajolí d’oli i sal al mig del plat, per sobre afegim el bacallà esqueixat, els tomàquets xerris tallats per la meitat, la granada desgranada, i el persimon infusionat.
Paso 3
Per la vinagreta, turbinem tot i emulsionem amb l’oli. Afegim al final per sobre l’amanida amb una mica de ruca.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.