AMANIDA DE CARXOFES

AMANIDA DE CARXOFES

Ingredients:
  • 4 carxofes
  • 1 ceba vermella
  • 6 tomàquets secs rehidratats en oli
  • Un grapat d'olives negres
  • sal marina
  • 2 c.soperas d'oli d'oliva verge extra
  • 1 c.sopera de vinagre de poma
Paso 1
Pelar i tallar el cor de les carxofes a làmines molt fines
Paso 2
Tallar els tomàquets secs en tiretes petites
Paso 3
Tallar la ceba tendra en mitges llunes i masajearla amb el vinagre de poma
Paso 4
Barrejar tots els ingredients en un plat d'amanida i amanir amb oli d'oliva verge i sal
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.