AMANIDA DE ESCAROLA, MAGRANA I API AMB VINAGRETA DE GERDS

AMANIDA DE ESCAROLA, MAGRANA I API AMB VINAGRETA DE GERDS

Ingredients:
  • 1 escarola
  • 1-2 magranes
  • 1 api
  • 1 manat de raves
  • 1 safata de gerds
  • Oli d'Oliva verge extea
  • 1 llima 
  • Sal en escamas
Para 4-6 persones
Paso 1
Rentar i deixar en remull en aigua molt freda les fulles d'escarola.
Paso 2
Peleu l'api amb un pela patates fent tires i submergir-les en aigua amb gel.
Paso 3
Rentar els raves i tallar-los a làmines molt fines. Peleu les magranes i tallar-les a trossos
Paso 4
En un bol, pisar la mitad de las frambuesas, añadir la cucharada de vinagre balsámico o el zumo de lima, un par de cucharadas de AOVE y sal en escamas. Mezclar bien.
Paso 5
En un bol, aixefa la meitat dels gerds, afegir la cullerada de vinagre balsàmic o el suc de llima, un parell de cullerades de AOVE i sal en escates. Barrejar bé.
Paso 6
Servir amb la vinagreta de gerds
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.