ARRÒS MELÓS DE CARBASSA

ARRÒS MELÓS DE CARBASSA

Ingredients:
  • Arròs rodó AO
  • 1 / 2 carbassa tipus cacauet 
  • Parmesà
  • Brou Vegetal
  • Nous
  • Sal
  • Germinats
  • 2 dents d’all
  • ceba
Paso 1
Agafem en un casso i sofregim els alls. Un cop daurats, els retirem.
Paso 2
Afegim la carbassa tallada en quadrats petits i la sofregim
Paso 3
Tallem la ceba tipus brunesa i l’afegim al casso junt amb els alls. Sofregim
Paso 4
Afegim l’arròs i el cobrim de brou vegetal. Deixem coure l’arròs 10 minuts més.
Paso 5
Emplatem amb unes làmines de parmesà per sobre, nous i uns germinats.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.