ARRÒS SALTEJAT AMB BROQUETES DE NECTARINA I GAMBES

ARRÒS SALTEJAT AMB BROQUETES DE NECTARINA I GAMBES

Ingredients:
  • Oli d'oliva
  • 1 ceba de figueres
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot groc
  • arròs salvatge
  • gingebre
  • suc de mitja llima
  • soja
  • mitja cullerada de mel
  • 5 o 6 gambes cuites
  • sal maldon
  • brots del maresma
  • 2 nectarines
Paso 1
Escalfem una paella i tirem un raig d'oli d'oliva. També afegim una ceba, un pebrot verd, un de vermell i un de groc, tot molt ben talladet.
Paso 2
Cuinem l'arròs salvatge a part.
Paso 3
En un recipient ratllem una mica de gingebre, afegim el suc de mitja llima, unes gotes de soja, mitja cullarada de mel i barregem. Després afegim les gambes cuites.
Paso 4
Afegim l'arròs a la paella on estem saltejant els pebrots i la ceba
Paso 5
Tallem 3 o 4 talls de nectarina, els fem daus i els afegim a la paella.
Paso 6
Retirem el contingut de la paella i marquem les broquetes de nectarines prèviament muntades. Afegim-li sal maldon.
Paso 7
Les gambes que tenim marinant les afegim al nostre arròs i amb líquid sobrant pintem les broquetes de nectarina.
Paso 8
Afegim les broquetes sobre l'arròs, i rematem amb uns brots i una mica de sal maldon.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.