BLEDES FARCIDES DE QUINOA, VERDURETES I FRUITS SECS

BLEDES FARCIDES DE QUINOA, VERDURETES I FRUITS SECS

Ingredients:
  • 8 fulles de bleda
  • 300 g de quinoa cuita
  • 4 Tomàquets xerris
  • 25 g de Coliflor
  • 25 g de Broquil
  • 30 g de formatge feta
  • Nous i pipes de carbassa
Paso 1
Posem la quinoa a bullir amb una mica de sal, quan estigui la quinoa cuita, l’escorrem sense passar per aigua. I deixem que refredi.
Paso 2
La coliflor i el bròquil el posem en una cassola amb aigua bullint durant 4min-5min, que quedin al dent, refredem i piquem, ho ajuntem amb els cherrys, els fruits secs i el formatge feta.
Paso 3
Les bledes les escaldem en aigua bullint durant 1min-2min i refredem amb aigua i gel. Tallem en forma de triangle
Paso 4
Farcim les nostres fulles de bleda escalfades
Paso 5
Emulsionem una mica de iogurt amb oli d’oliva i sal
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.