Paso 1
Peleu i trossegeu les verdures. Blanquegeu les carcasses i les ales del pollastre per treure’n les impureses, per fer-ho heu de submergir les carcasses i les ales del pollastre amb aigua freda, portar-ho a l’ebullició, apagar el foc, escumar i colar.
Paso 2
En una olla gran amb un raig d’oli d’oliva, salteu les verdures durant uns minuts. No cal que les sofregiu gaire estona.
Paso 3
Afegiu el pollastre, la sal i l’aigua, tapeu-ho i porteu-ho a l’ebullició. Baixeu el foc i deixeu coure el brou de pollastre a foc lent, tapat durant un mínim de 3 hores.
Paso 4
Escumeu sovint, és a dir, retireu l’escuma que es va formant a la superfície del brou amb l’ajuda d’una escumadora.
Paso 5
Deixeu refredar el brou de pollastre, desengreixeu si voleu que quedi més suau, per a fer-ho heu de retirar la capa de greix que es forma a la superfície i passar-ho pel colador.
- De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.