CALDO DE ALCACHOFA Y MANDARINA

CALDO DE ALCACHOFA Y MANDARINA

Ingredients:
  • 5 carxofes
  • 1 porro
  • 800 ml de brou vegetal o aigua
  • 2 mandarines
  • Pebre vermell
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
Paso 1
Netegeu les carxofes, retireu-ne les fulles exteriors i la part de la tija que estigui més seca. Submergiu-les en aigua amb julivert perquè no s'enfosqueixin.
Paso 2
Netegeu i trossegeu el porro, poseu-lo en una cassola amb una cullerada d'oli i ofegueu-lo lleugerament.
Paso 3
Incorporeu-hi les carxofes trossejades amb una mica de sal.
Paso 4
Afegiu-hi l'aigua o el brou i cuineu-ho durant 30 minuts a foc mitjà.
Paso 5
Retireu les carxofes i el porro i afegiu-hi el suc de les mandarines. Serviu-ho amb una mica de pebre vermell.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.