CANELONS DE NADAL VEGGIES AMB ARRÒS THAI

CANELONS DE NADAL VEGGIES AMB ARRÒS THAI

Ingredients:
Per 4 persones:
  • 8 fulles de pasta de lasanya
  • 400 g Arròs thailandes
  • 80 g de Ceba
  • 80 g de Porro
  • 20 g de Tomàquet semi-sec
  • 160 g de Tomàquet fregit
  • 50 g de Pinyons
  • 80 g d’Espinacs
  • 2 Alls sense el germen
  • 60 g de Farina
  • 60 ml d’Oli oliva o oli de coco desodoritzat
  • 1L de Llet vegetal
  • Un polsim de nou moscada
  • Sal i pebre
Paso 1
Posem aigua a bullir amb sal. Quan arrenqui el bull, afegim les fulles de pasta, i les deixem 2-3min, les refredem en aigua ben freda a poder ser amb gel.
Paso 2
En una cassola sofregim l’all, la ceba i el porro ben picats, afegim el tomàquet semi sec quan comencin a enrrossir. Esperem que s’integri bé el tomàquet i afegim els pinyons fins que agafin color. Afegim el tomàquet fregit i els espinacs. Deixem reduir a gairebé la meitat.
Paso 3
Ajuntem amb l’arròs cuinat i aixafem una mica fins aconseguir una farsa homogènia.
Paso 4
Per la beixamel, posar en una cassola l’oli i la farina, quan tinguem una massa compacta afegim mica en mica el brou vegetal (no fa falta escalfar si anem tirant el líquid molt poca a poc i integran amb la farina. Afegim la sal, el pebre i la nou moscada.
Paso 5
Farcim els canelons i tirem la beixamel per sobre. Fornegem 5 min a 180º.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.