Paso 1
Prescalfa el forn a 180 graus
Paso 2
Talla la carbassa en dues meitats longitudinals I forneja-les durant 45 min a 180 graus
Paso 3
Mentre la carbassa es cou prepara els ingredients del farcit
Paso 4
Cou l’arròs salvatge al dente i salteja’l amb les ametlles, les orellanes, el pebrot I la salsa de soja
Paso 5
Talla la ceba a mitges llunes I caramelitza-la a foc molt lent Durant 10 minuts amb un polsim de sal i el vinagre de poma
Paso 6
Salteja els bolets amb un polsim de sal I all en pols
Paso 7
Prepara la salsa triturant tots els ingredients amb una batedora
Paso 8
Treu la carbassa del forn i amb una cullera retira les llavors treu una mica de la seva carn per deixar un espai on afegir el farcit
Paso 9
És hora de farcir la carbassa amb tots els ingredients preparats. Agafa una meitat I primer posa la salsa, després la ceba caramelitzada, a continuació l’arròs, els bolets saltajats i les fulles d’espinacs. Tapa amb l’altra meitat I lliga la carbassa amb un cordill per unir les dues meitats.
Paso 10
Posa la carbassa al forn 10-15 minuts més. I llesta per portar a la taula
- De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.