CARPACCIO DE CARBASSA I ROSSINYOLS

CARPACCIO DE CARBASSA I ROSSINYOLS

Ingredients:
  • 100 g de carbassa de pera
  • 100 g de rossinyols
  • 40 ml d’oli
  • 20 ml de tamari
  • 1 alvocat
  • Julivert
  • Pebre blanc
  • 30 g de porro
Paso 1
Netegeu els rossinyols i talleu-los a trossos si són grans.
Paso 2
Peleu el porro i talleu-lo a trossos molt petits.
Paso 3
Col·loqueu en un recipient els rossinyols, el porro, 30 ml d’oli i el tamari.
Paso 4
Bateu els 10 ml d’oli restant amb el pebre.
Paso 5
Peleu la carbassa, talleu-la a làmines molt fines amb una mandolina o un aparell de tallar embotit.
Paso 6
Col·loqueu les làmines en una safata i unteu-les amb l’oli i el pebre.
Paso 7
Peleu l’alvocat, traieu-li l’os i talleu-lo a trossos.
Paso 8
Piqueu el julivert.
Paso 9
Barregeu l’alvocat i el julivert amb els bolets.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.