COLS DE BRUSSEL·LES CARAMELITZADES

COLS DE BRUSSEL·LES CARAMELITZADES

Ingredients:
  • 500 g de cols de Brussel·les
  • 4 cullerades d'oli d'olive verge
  • 2 cullerades de xarop d'auró
  • ½ tasses d'ametlles a rodanxes
  • mitja magrana per decorar
Paso 1
Precalenta el forn a 200 graus.
Paso 2
En una safata per enfornar folrada amb paper d'alumini, barreja les cols de Brussel·les amb 3 cullerades d'oli d'oliva i el xarop d'auró.
Paso 3
Coloca la safata per enfornar al forn i la deixem uns 25 minuts. Les cols de Brussel·les han de ser caramel·litzades.
Paso 4
Aproximadament cinc minuts abans que les cols de Brussel·les estiguin a punt, torra les ametlles a làmines en una paella.
Paso 5
Una vegada que les cols de Brussel·les estiguin rostides, col·loca-les en un bol i afegeix la barreja d'ametlles torrades.
Paso 6
Decora amb grans de magrana i servir.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.