CREMA DE SHITAKE

CREMA DE SHITAKE

Ingredients:
  • 250 g de bolets shitake
  • 1/2 ceba
  • 1 c.s de suc de llimona
  • 1 c.s de miso
  • 1 c.s de salsa tamari
  • 1/2 alvocat
  • 1 mica de sal marina
  • 1 c.s de romaní sec
  • 700 ml d'aigua calenta (que no bulli)
  • 1 c.postre oli oliva trufat (opcional)

 

Paso 1
Amb la batedora, tritureu tots els ingredients (excepte el romaní) juntament amb la meitat de l'aigua, fins a obtenir una crema espessa i uniforme
Paso 2
Afegir l'aigua restant i seguir batent fins a aconseguir una sopa cremosa (si la sopa es requereix prendre calent, afegir aigua calenta en lloc d'aigua freda)
Paso 3
TOPPING OPCIONAL: Romaní i oli oliva trufat
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.