RISOTTO AMB CEPS I CARXOFES

RISOTTO AMB CEPS I CARXOFES

Ingredients:
  • 350 g d’arròs
  • 4 cullerades de ceba confitada
  • 300 g de ceps
  • 1 pot de carxofes en conserva
  • 1 l de brou de verdures
  • 1 got de vi blanc
  • Oli d’oliva
  •  Sal i pebre
  •  Formatge parmesà
Paso 1
Poseu la ceba en una paella i deixeu que s’escalfi.
Paso 2
Afegiu-hi les carxofes tallades per la meitat i els bolets.
Paso 3
Ofegueu-ho tot 5 minuts. Afegiu-hi l’arròs i removeu-ho uns minuts. Incorporeu-hi el vi i deixeu que s’evapori.
Paso 4
A partir d’aquí, aneu-hi afegint una mica de brou ben calent a mesura que l’arròs el vagi absorbint.
Paso 5
Rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi pebre a gust i formatge parmesà generosament perquè es fongui i es faci cremós. Retireu-ho i serviu-ho immediatament.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.